10 Nisan 2012

bizden bizden bizden

saç modeli tekniklerimi ilerletiyorum :) bu modeli çok sevdim, elif in 23 nisan gösterisinde bunu yapabilirim...nata vega ya bir lunapark kurmuşlar resmen. bu akülü arabaları eren kullanamaz diye düşünüyorduk. çünkü hem pedal (gaz) kontrolü hem direksiyon kontrolü gerektiriyor. ama bizi mahçup ettiler :)
gördüğüm en büyük ve en güzel atlı karınca buradaydı. kocaman bir hız trenine bindi elif babasıyla. çok endişelendim. ben bile cesaret edemezdim sanırım. bu tip oyuncaklardan pek hoşlanmıyorum. gayet neşeyle indi çok eğlenceliydi diye, şimdi tekrar binebilmek için sabırsızlanıyor.
elif ve kuzeni duru :) saç renkleri ten renkleri göz renkleri aynı :) çok benzetiyorum ikisini...
sonunda bu da oldu :) öğretmeni tırmanmayı çok sevdiğini söylüyordu, dün akşam bir baktım kapıya tırmanmış :) küçükken ben de çok yapardım :)

22 yorum:

  1. 23 nisan da saçlar süper olacak o zaman Elifin, bizimde gösterimiz var heyecanla bekliyoruz, nata vega'nın haberlerini alıyorum hep senden Nihancım bir uğrayalım bizde arabalara düşkünüz malum :)

    YanıtlaSil
  2. saçlar süper olmuş :) ben de denicem ama beceremiyorum pek :)) hani şu iki yandan örülüyor ya balık sırtı mı ne ona da hastayım ama olmuyor benim yaptığım :)))
    Ben de çok tırmanırdım kapıya küçükken ;)

    YanıtlaSil
  3. bu saç modelini bu kış çok yaptık. gerçekten çok kullanışlı ve şık. o kapıya tırmanamayanlardanım ben :( kardeşlerim ise inmezdi kapılardan :)

    YanıtlaSil
  4. Bizdede her sabah saç sorunsalı var, aynı model üst üste iki gün yapılmıyor, hanım hergün değişiklik istiyor :) sizin modelde çok hoş yarın bizde deneyelim :)
    Çocukken ne çok tırmanırdık kapılara :)

    YanıtlaSil
  5. Elif:))ne tatlısın sen...
    Taliş babası gibi yüksekten fena korkuyor:)Elif'in bu fotoğrafını Talişe göstermem lazım:)

    YanıtlaSil
  6. Benim kızım saçını yaptırmayı hiç sevmez. İlla salık olacak :) Öpüyorum kuzucukları :)

    YanıtlaSil
  7. Kızı saçına dokundurmayan anne ben, nasıl imrendim. Biraz büyüyünce belki... Hem saçlar öyle kolay kolay da dağılmayacak gibi duruyor bu modelde.

    Kapı tırmanışı yapanlardandım ben de küçüklüğümde.

    Nata Vega'yı ben bilmiyorum. Ben buraya geldikten sonra mı açıldı acaba? Ya da ben koşuşturmadan habersiz kaldım böyle bir yerin varlığından.

    YanıtlaSil
  8. Kızım olmadığına yandım şimdi bu saç modelinden sonra :)
    Nata vegayı duydum, şimdi bu posttan sonra da hemen yakın zaman programına koydum :)

    YanıtlaSil
  9. :))) son resim sanki bizim evde çekilmiş gibi tanıdık geldi,bizimkilerde bayılıyo

    YanıtlaSil
  10. deryacım ne güzel :) bu tarz gösterilerde çok duygusallaşıyor insan. ben bir arkadaşımın çocuğuna gitmiştim onda bile ağlamıştım. şimdi ilk olacak :) nata vega yı daha tam detaylı gezemedik. çocuklar olunca bu eğlence yerinden çıkamadık çünkü :)

    selcen azmettim öyle örmeyi başardım. biraz pratik yapınca oluyor :)))

    nilhancım evet çok kullanışlı bir model. neden tırmanamıyordun ki, eğer uzun boylu bir çocuksan ondan olabilir :)

    YanıtlaSil
  11. ooo filiz işin çok zor o zaman :) benim fiks bir iki modelim var onlar hep :)

    gülaycım göster göster :) elif hem çok hareketli hem de tırmanmaya bayılıyor valla :) taliş tam bir hanımefendi :))

    ahu taç toka falan takıyorsa sorun olmaz da, yüzünde gözünde olunca ben rahatsız oluyorum yaa :) ama öyle kızlar da biliyorum arkadaşlarımın çocuklarında hep açık saç :)

    YanıtlaSil
  12. defne duru az daha büyüsün ya da tv izlediği anı yakalayıp yapmaya çalış. hareketsiz kalamıyorlar uzun süre :) evet nata vega sonra açıldı ikea açılmıştıya onun yanına :)

    esra cım olur canım o da olur :)) yeter ki iste sen :) nata vegada bol bol jetonlu oyuncak var işte, kocaman kocaman adrenalinli oyuncaklar var onlar uymaz can a :) tehlikeli geliyor bana da zaten... fena değil, gidilip görülebilir hem büyük hem de havası farklı gerçekten...

    mutlu anne yeni keşfetti ya dün de yatana kadar kapıya tırmandı. son gördüğümde en tepeye kadar tırmanmış ellerini bırakmıştı :) epey ilerletti de düşüp bi yerlerini kırmasalar bari :))) sizin ev de aynı demek :)))

    YanıtlaSil
  13. Bayılıyorum senin bu saç modellerine,bizimkini zor zahmet bağlayıp gönderiyoruz okula :(

    YanıtlaSil
  14. nata vegayı çok merak ediyorum bende.
    Kuzuya saçlarıda çok yakışmış.bizde yavaş yavaş öğrenelim.keltoş kızım büyüyünce lazım olacak.

    YanıtlaSil
  15. zeyzey :) asya da büyüyecek bence de şimdiden geliştir kendini :)))

    YanıtlaSil
  16. Harika bir saç modeli. Ben de deneyeceğim. Bayılıyorum ben de kızın saçlarını şekilden şekle sokmaya:)

    Kızım geçen haftalarda bir arkadaşı ile çarpışan otolara binip bayılmıştı. İlerde kardeşiyle binerler diye içimden geçirmiştim. Şimdi seninkileri görünce aklıma geldi yine. Harikalar:)

    YanıtlaSil
  17. Çok cici olmuş saçlarımııızzz :)) Biz hala büyümediklerini düşünsekte birçok konuda utandırıyorlar bizi. Çok eğlenilmiş belli :))

    YanıtlaSil
  18. kızı olanlar ne şanslı, saçları çok güzel olmuş annesi. Çocuklar eğlendiklerinde biz onlardan da mutlu oluyoruz, ne güzel. Kapıya tırmanan çocuklardan biri de bendim. Çok zevklidir. Benimkiler henüz keşfedemedi. Keşfettiklerinde ilk işim paylaşmak olacak, nice güzel günlere:))

    YanıtlaSil
  19. dağlar kızı daha ne güzel günlerini göreceksin :)) çok teşekkür ederiz :)

    eminecim evet yaa :) hiç büyümüyorlar gözümüzde, annemi her geçen gün daha iyi anlıyorum :)

    esra kesinlikle onların güzel vakit geçirmesi ve birlikte geçirilen zamanlar ayrı bir mutluluk oluyor. çok çok teşekkür ederiz :))

    YanıtlaSil
  20. bu sac modelını kendıme de uygulayabılırım :) cok guzelmıs
    bu arada blogunu yenı kesfettım, takıpteyım. benımkıne de beklerım.Sevgıler...:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. Elif'e çok yakışmış bu saç modeli :) Ama tam anlamadım Nihan'cığım, örgü mü bu? Valla sana da bravo, becermişsin ne güzel :)

    Ekin temkinlidir, henüz kapı tırmanışını denemedi. Ama ben de çok yapardım küçükken :)))

    YanıtlaSil
  22. zeys çok teşekkür ederim, ben de senin blogunu çok beğendim, moda bloglarını çok seviyorum :)))

    bernacım örgü değil bu :) kıvırarak arkadaki bölümle birleştirip tekrar bağladım ve sonra gene aynı işlemi yaptım :) bir kaç önceki yazımda da balık sırtı örmüştüm elif in saçını, o daha zor :) eren de ekin gibi temkinli, garanticidir ama elif in gözü kara :)

    YanıtlaSil

haydi söyle :)