17 Haziran 2014

mezuniyet







hayatımın en büyük süprizi, akıllı, becerikli, düzenli, vefalı, bilgiç oğlum... mezuniyetin ile beş yıldır yaşamımızın büyük bir parçası olan kreş hayatına veda ediyoruz. önümüzde bize şimdilik uzun görünen bir ilköğretim süreci var. geçen seneki endişelerimin çok azını yaşıyorum bu sene... gideceğin okul, etüt belli... okulumuza alıştık, gidiş dönüşlerimiz planlı. birinci sınıfın nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyoruz... senin için bu seneye olabilecek en üst düzeyde hazırlıklıyız oğlum... ikinci çocukların en büyük şansı bir bilinmezin şaşkınlığından uzak, tecrübe ile büyümeleri sanırım.

2010 eylülde 2 yaşını doldurur doldurmaz başladığın kreşten 6 yaşında 117 cm 21 kg luk birinci sınıf öğrencisi olarak ayrılıyorsun... ablandan sonra bana mini mini görünen bir yapın var ama mantığın ve bilgin ile bizlere dersler veriyorsun. ablanın izinde onunla rekabet halindesin hep. başarılı olacağına ve bunun için elinden geleni yapacağına inanıyorum... yolun açık, bahtın güzel olsun oğlum...

not: elif mezuniyet

8 yorum:

  1. Oğlumun deyimiyle Üniversite kıyafeti çok yakışmış Eren'e. Öyle ki ses vermeden duramadım. Allah nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepinize, tabi sağlıkla-huzurla birlikte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oğlunuza katılıyorum üniversite kıyafeti konusunda :))) çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. nice güzel günlerini görelim inşallah diyorum aynı şekilde

      Sil
  2. Maşallah üniversitesini de görürsün inşaallah..

    YanıtlaSil
  3. İlk resimlere bakınca Eren'in nasıl da büyüdüğünü farkettim.Maşallah Eren'e.Onunda ablası gibi çok başarılı olacağına inanıyorum,arka arkaya birinci sınıf deneyimi için kolay gelsin diyeyim.Gerçi Eliften dolayı bu yıl deneyiminiz var,Eren de çok başarılı olacaktır eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok saol, biraz korkuyorum aslında yüksek tempodan ama alışacağız, idmanlıyız :)

      Sil
  4. Daha nice güzel diplomalar görür inşallah yavrucuklarımız... Tebrikler.. ;)

    YanıtlaSil

haydi söyle :)