1 Temmuz 2016

Pause

Hesabımızı kitabımızı yaptık. Temmuz ayında hayata mola veriyoruz. Ne sabah koşturmacası, ne saat kaç oldu uyuyamadım sabah nasıl uyanacağım stresi, ne akşam yemek telaşı olmayacak bu süreçte. Peki ne mi olacak bol bol deniz olacak, yeşil ve mavinin tonlarıyla bakacağım hayata. Muhabbet olacak, aile, kuzenler, teyzeler olacak. Saatleri, ekranları, interneti kullanmamaya çalışıp, daha çok spora, kitaplara, arkadaşlara vakit ayırmaya çalışacağız. Tarihin ne olduğu, hangi günde olduğumuz önemini yitirecek bir süre sonra. Çevreyi gezmeye, kültür turlarına önem vereceğiz. Geniş zamanlarda bir kum tanesi gibi bir taş gibi dinleneceğiz. 
Tatile bu umutlarla çıkarken ise en önemli dileğim hastalıklardan uzak bir tatili keyifle tamamlayıp, sağ salim evimize dönmemiz. Herkese mutlu tatiller...

10 yorum:

  1. İyi tatiller, Bıze Pause yok maalesef ;) Kres ağustos ortası bıtıyor 1. sınıf da ağustos sonunda başlıyordu ben de höst dedım ;) Agustosta gelmıcez bız kreşe dıye cıkısımızı yaptık. Ama bu tatıl anlamına gelmiyor bızım ıcın.

    YanıtlaSil
  2. oKUMAK bile iyi geldi. Keyfiniz bol olsun :)

    YanıtlaSil
  3. İYİ TATİLLERR ;) ne güzel bir plan

    YanıtlaSil
  4. Dilerim gönlünce bir mola olur Nihancığım.

    YanıtlaSil
  5. Umarım gönlünüze göre bir tatil yaparsınız. Keyifli tatiller...

    YanıtlaSil
  6. Harika bi kapanış..Beni de alın olmaz mı,evlatlık olarak bile gelirim hani :))
    İyi tatiller,huzur ve enerji dolu dönün inşallah.

    YanıtlaSil
  7. İYİ TATİLLER TADINI ÇIKARIN.

    YanıtlaSil
  8. Güzel tatil dilekleriniz için her birinize teşekkür ediyorum :) Ancak biliyorsunuz, tatili yarıda kesmek zorunda kaldık. Bu yaz da böyle oldu, yapacak bir şey yok :(

    YanıtlaSil
  9. tatilin ilk kısmı güzel geçti mii. bayram zamanıııı :) nereye gittiniiiz bi de denizeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 15 Temmuza kadar her şey harikaydı :) Biz kuzey Egeciyiz. Denizi soğuk diyor herkes ama ben soğuk deniz seviyorum :) Altınoluk' taydık:)

      Sil

haydi söyle :)