17 Eylül 2017

9 Yaş Tekrar

Canım oğlum, sürpriz yumurtam, karabiberim;

Taze bilgilerin ışığında her zaman en güvenli yolların yolcusu oğlum. Bir yıl öncesinden yolunu ışıklandıran ablanın izinden attığın her adımda farklı güzellikleri bize gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum.

İyilikte, doğrulukta, dürüstlükte, çalışkanlıkta hep ulaşmaya hatta geçmeye çalıştığın bir ablanın seni çok geliştirdiğini düşündüm içten içe. Kendini göstermeyi seviyorsun, bunun için sınırlarını geliştiriyorsun.
Sabırlı ve azimlisin. İleride hedeflediğin bir çok şeyi gerçekleştirebileceğini düşünüyorum. 2,5 yıl istikrarlı bir şekilde satranç oynadın, çalıştın, dereceler elde ettin, ulusal, yerel bir çok turnuvaya katıldın. Sonra basketbol ilgi alanına girdi ve bu sene basketbol kursuna başladın. İlgi duyduğun her şeyin hakkını veriyorsun, başarmak için çalışmayı seviyorsun.

Temkinlisin, ailemize çok bağlısın. Babana, bana, ablana çok düşkünsün. Birimize bir şey olsa çok önemsiyorsun, sıkıca sarılıyorsun bize. Teması, öpülmeyi, koklanmayı çok seviyorsun. Sağlığına önem veriyor, sağlıklı beslenmeye çalışıyorsun. Sağlıklı olanı sevmeyi istiyorsun.

Elif' i çıldırtmak, bağırtmak, sinirlendirmek, gıcık etmek en büyük hobin :) Mütemadiyen çıldıran bir Elif' e maruz kalıyoruz, senin ise hiç sesin duyulmuyor. Elif olmadan nasıl sıkıcı bir hayatın olacağını ve onu çok sevdiğini sıkça dile getiriyorsun. Bunun dışında güzel, anlamlı bir iletişiminiz var.

9 yaşını bitiriyorsun bugün. Evin akıllı, uslu, güvenilir, anlayışlı çocuğu iyi ki aramıza katıldın, seni çok seviyorum, yeni yaşın kutlu olsun ! 

9 yaş Elif tık.


14 yorum:

  1. Sağlıklı, mutlu, başarılı, cıvıl cıvıl nice yıllara :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlı Eren musmutlu yaşlar :)

    YanıtlaSil
  4. Mutlu,sağlıklı ve başarılı yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Nice yıllara, sağlık, başarılar, mutluluk, sevdikleriyle birlikte elbette. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Müjde Hanım, saolun güzel dilekleriniz için :)

      Sil
  6. Nice nice mutlu yaşları olsun inşallah ♥
    Ne güzel yaş manifestosu olmuş bu yazı böyle, gülümseyerek okudum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol Şebocum, seninkiler kadar değil, o mektuplar hala aklımda :))

      Sil
  7. Mutlu yaşları olsun, sevdikleriyle...Bu arada ben de bir şeye değinmek istiyorum daha bu yaşlarında kendi başına seyahat edebilmesi, başka bir şehirde kalabilmesi beni çok etkilemişti, görmeyi çok istemiş, tebrik etmek istemiştim, olamadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşecim kısmet bazen de, ben de seni görmeyi istemiştim :) İnşallah nasip olur tanışmak istiyorum seninle :))) Teşekkürler...

      Sil

haydi söyle :)