1 Temmuz 2018

Mezuniyet

Canım oğlum, seninle bir dönemeci daha dönüyoruz bu sene. Kreş ve ilkokuldan sonra ortaokul havasını soluyacaksın artık. Karakterin yavaş yavaş şekillenirken bana hissettirdiğin şey bir bilinmezlikten öte güven duygusu. Her şeyi başarabileceğini, her zorluğun üstesinden gelebileceğini, her ortamda ve şartta ayakta kalabileceğini hissediyorum.
Arkadaş çevrenden ve onlarla iletişiminden edindiğim izlenim beni şaşırtsa da bazen, ilgiyle takip ettiğimi söyleyebilirim ilişkilerinde ilerleyişini. İlkokul arkadaşların ''Eren Baba'' diyorlar sana:) Öğretmenin bizim için büyük bir şanstı; ellerinden öpüyorum, teşekkürler ediyorum O'na. Umarım bu güzel şansın hep devam eder. Hep kalbi çocuk sevgisiyle dolu, ruhu apaydınlık, güçlü, adaletli, idealist, hem eğitici hem öğretici öğretmenler çıkar karşına.
İlkokul mezuniyet yemeğinde her anne gibi ben de gurur duydum seninle. Ancak daha şimdiden oğlanlar bu kadar artist, kızlar bu derece havalı olunca sizlerin lise mezuniyetini hayal bile edemedim oğlum:)
Ortaokulda da yine ablanın izinden aynı okula gitmeni planlıyoruz. Devlet okullarında okuyan çocuklar olsanız da elimizdeki imkanlarla mümkün olan en iyi seçenekleri sunmaya çalışıyoruz sizlere. Bir çok çocuğa göre çok şanslı olduğunuzun bilincindeyiz yine de. 

Yeni okulunda, yeni hayatında yine çok başarılı olacağına, kaliteni ve farkını, dürüstlüğün ve bilginle ortaya koyacağına eminim oğlum.

Rotan dürüstlük, pusulan vicdanın olsun, yolun açık olsun oğlum...

Not: Kreş mezuniyeti

12 yorum:

  1. Fedakar bir anne ile kıymet bilen evladın ortak hikayesi bu olsa gerek. Yolu açık olsun kuzucuklarınızın. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  2. Metehan sadece devlet okullarında okudu. Hiçbir eksiklik hissetmedik. Güzel öğretmenlerle kesişsin yolları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimkiler de öyle olacağa benziyor, umarım :)

      Sil
  3. HEYOOOOO !! :)
    Kocaman olmuş demiycem bu adamlar eşşek kadar oldular beya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Syracım napcaz biz bunları. Arpa bol, ev otel gibi. Ben sana diyim, evlenmez başımıza kalır bunlar :))))

      Sil
  4. Kutluyorum;büyük mücadele;eğitim alanında ki yarışta,ruhsal ve bedensel olanı korumak...

    YanıtlaSil
  5. Rabbim öğrenmenin ve öğretmenin kıymetini bilenlerle karşılaştırsın. :)

    YanıtlaSil
  6. Oyyy yakışıklıya ♥
    Yolu açık olsun :)
    Ne mutlu ne gurur veren bir gün değil mi?
    Nice nice mezuniyetlerini de görürüz inşallah ♥

    YanıtlaSil

haydi söyle :)