27 Kasım 2012

bugünlerde...

daha önce yaptığım diş tablosu yıprandığı için daha şık bir şey yapmak istedim :) 
elif bu tablodaki temsili kız resmini çok sevdi, "anne fotoğrafta ne tatlı çıkmışım de mi" diye soruyor bana :) bu ay itibari ile birinci büyük azılarının 4'ü de çıkmış ve 6 süt dişi düşmüş durumda...
kız çocuğu olması sebebiyle fiziksel gelişiminin ileri olması bende erken ergenlik endişesine neden oluyordu. bu sebeple geçen ay çocuk endokrine kontrol amaçlı gittik. rutin hormon testleri, kemik yaşı tespiti ve klinik muayene yapıldı. sonuç olarak kemik yaşı 7 yıl 10 ay çıktı, test sonuçları normal. erken ergenlikten söz edilmesi için göğüs gelişiminin başlaması gerekiyormuş. şu an için sakıncalı bir durum yok ama takipte olun, 6 ayda bir kontrole gelin dedi doktor. bizim de içimiz rahatladı. 
neredeyse 4 yıldır arkadaş olan yukarıdaki 4' lü, klasik ev buluşmalarına dışarı aktivitelerini de ekledi artık. bu kış sinema, tiyatro, oyun parkı gibi epey bir planımız var, uygulama şansı buluruz umarım :) 
kuzenler birbirlerine iyice alıştılar, ayrılık zor olacak :) 
babadan pazar sabahı kahvaltısı sürprizi... zeytinler dayanılamayıp biraz tırtıklanmış olsa da, tostlar büyük bir keyifle mideye indirildi :)

------o-------

herkesle iyi olmak mümkün mü? bazen küçük çaplı çatışmalar yaşamak mecburi oluyor iş yaşamında... çatışma seven bir insan değilim, stres, gerilim yaratacak insanları yakınımda barındırmamaya çalışıyorum ama insanız, sosyaliz denk geliyor işte arada...
ben ise bugünlerde :
-1 numaralı yeğenimin tavsiyesi üzerine fringe izliyorum,
-ihsan oktay anar' ın 7.gün romanını okumaya çalışıyorum,
-plates yapmak ve ingilizce çalışmak için şevk bekliyorum...

10 yorum:

  1. diş tablonuza bayıldımm süpper fikir.bende çınarın dişleri çıktıkça yazıyorum ama böyle bir tablo hiç aklıma gelmemişti..bana güzel bir fikir verdiniz teşekkürler:) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim, gerçekten keyifle boyuyor elif çıkan dişlerini, umarım çınar da sever :))

      Sil
  2. fringe i çok duymaya başladım. bende mi başlasam

    Dişleriniz inci gibi dizilsin inşallah.
    ben kavgacı insanlardan uzak duramıyorum maalesef. işyerinin demirbaşı çünkü kendisi.Tostlar çok iştah açıcı görünüyor.
    Kızının bir grubunun olması ne güzel. Darısı benim Elif'e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nilhan cım fringe fena değil ama lostu daha çok beğenmiştim :) gerilimli ortama ne kadar özen göstersek de maruz kalıyoruz malesef, çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. çok hoş bir takip tablosu, inci dişleri güzel bir karşılama:), güzel gelirler inşallah...

    YanıtlaSil
  4. Oooo ne güzel takip etmişsin sen dökülen dişleri.Bizimkinde de baya bir döküldü yerine geldi,galiba artık dökülecek kalmadı,yerine gelenler var.

    YanıtlaSil
  5. dökülecekler epey bir devam ediyor daha, 11,12 yaşına kadar değişecek dişler... çok şirin bir dönem bence dişlerin değişme dönemi, o yüzden sıkı takip ettim :))))

    YanıtlaSil
  6. Aaa bak ben bu post geç gördüm... Kuzunun dişleri inci inci dizilsin annesi, harika bir fikir. Kopya çekeceğim kesin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çek tabi ne demek :))) çok teşekkür ederiz, darısı başınıza :)))

      Sil

haydi söyle :)