23 Mayıs 2016

Kısa Mola

Bu sene 19 Mayıs tatili için önceden bir rezervasyon yaptırmıştık. Ankara' da hala göremediğimiz güneşten ve Akdeniz' in sıcak ikliminden üç gün de olsa faydalanmak bize çok iyi geldi.
Antalya' da yaşayan ablam da bize katılınca keyfimiz daha bir yerine geldi. Yarım saat olan ulaşım avantajlarına epey özendik :) Ve birlikte hem dinlendik, hem hasret giderdik.  
Kaydırakların hakkını verdiler. Suda ıslanıp, merdivenlere tırmanıp, hafif rüzgarı yeyince burunlar tıkanmaya başlasa da buna değdiğini düşünüyorlar.
Tatil nedir? Bizim çocuklar için anlamı özgürlük! Biz de onları özgür bıraktık, büyüyen çocukların avantajlarını kullanarak neredeyse çocuksuz hissettiğimiz tatilin tadını çıkardık. 
 Ucundan kıyısından tabiata dokunduk.
Ankara' dan arkadaşlarımız da vardı. Çevremizde ne kadar tanıdık yüz olursa kendimizi o kadar iyi hissediyoruz :)
Gündüzleri çok yorulunca akşamları rutini bozmadan erkenden uyuyup yeni gelen gün için enerji depoladılar.
Otel tatili bizler için farklı bir deneyim oldu. Rahatına elbette diyecek yok ama bir haftadan fazlası gereksiz diye düşünüyorum. Bir süre sonra günler tekrara biniyor. Her şey dahil sistem ise merkeze yeme içmeyi koyuyor. Hiç acıkmadan sıradaki öğüne başlamak beni biraz rahatsız etti açıkçası.

Dün akşam döndüğümüzde Ankara tüm disiplini ile bizi bekliyordu. Çamaşırlar, ödevler, yemek ile gerçek dünyaya hızlı bir dönüş yaptık. Yani yazın tadına azıcık bakıp geldik, tadı damağımızda kaldı :)

8 yorum:

  1. Bu kısa mola eminim hepinize iyi gelmiştir.
    Otel tatilini bende çok sevenlerden değilim, 3 gün sonrası sıkabiliyor...
    Tam ye-iç-yat modu :)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hem de nasıl iyi geldi :) Şimdi saatleri Temmuza kurduk. Teşekkür ederiz :)

      Sil
  2. Ohhh sefaniz olsun. Çocuklar çok eğlenmis, yüzlerinde ki gulumsemeden belli. ;)arada bu şekilde küçük molalar bünyeye çok iyi gelir. Ramazan ayı öncesi iyi yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel... İnsana nasıl da iyi geliyor değil mi? Otel tatilini ben de 3 günden fazla sevmiyorum. Özellikle de çocuklarla. Hep bina, hep bir düzen, aynı şeyler... Kısa bir süre iyi geliyor ama sonra sıkıyor.

    Geçen yıl 3 günlüğüne çocuklarla Antalya'ya gitmiştik. Aynen sizin gibi bize de bu kısa mola çok iyi gelmişti. Tatilin en fena tarafı dönüşü sanırım :)
    Aşağıdaki linkler bizim geçen yılki 3 günlük tatile ait :)

    https://annegozuyle.wordpress.com/2015/06/04/iki-cocuklu-otel-tatili-hikayesi/
    https://annegozuyle.wordpress.com/2015/06/26/bir-kamp-masali/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin tatiller de harika geçmiş özellikle kamplı olana bayıldım :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. güzeldi de, geçti gitti. hiç gitmemişim gibi şimdi :)

      Sil

haydi söyle :)