9 Mart 2015

hoşgeldin bahar

aşırı soğuklar, buzlanma ve yoğun kar tatilleri altında geçirdiğimiz kıştan bahara çok hızlı bir geçiş yaptık. hafta sonu iki gün dışarıda, parklarda, sokakta gezdik. çocuklarda bir heyecan, bir neşe, bir coşku... onlar da biz de inanamadık bu hızlı değişime. kabanlar, atkılar, berelerden bir anda ince hırkayla kaydıraktan kaymaya başlayınca neye uğradığımızı şaşırdık hepimiz :) 

elif doğum gününde aldığımız patenlerle bir açılış yaptı önce, eren özgürce futbol oynamanın tadını çıkardı. henüz bisiklete geçemedik ama aklımızda o da. en çok kaydıraktan kaymayı özlemişler... hele parkta oynarken sınıf arkadaşlarıyla karşılaşmanın değeri paha biçilemez :)




öyle geçmişiz ki kendimizden iki kare fotoğraf bile çekmeyi düşünmemişiz.

epeydir istedikleri dünya ve türkiye haritalarını da duvarlarına astık. şimdi bizim evde en çok ülkelerin ve şehirlerin yerleri konuşuluyor.

her ne kadar meteoroloji tekrar soğukların geleceğini söylese de şimdilik inanmamayı tercih ediyoruz bu haberlere. hep bahar tadında hep coşkuyla yenilenerek yaşamak istiyoruz...

8 yorum:

  1. Biz de Elif in paten kaymasını istiyoruz. Ama sanki daha beceremez gibi. En iyisi bisikletle başlamak.
    Harita çok iyi fikir de bizde asacak duvar yok ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla nihalcim küçücükler bile kayıyor uygun patenlerle. arkası 2 önü tek teker olan patenler var :)

      Sil
  2. Bize bile bu kadar iyi gelmişken onlara bu kadar iyi gelmesi pek bi şahane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ama biraz erken sevindik galiba tekrar kar geliyormuş :)

      Sil
  3. Biz de bu aralar ülke ve şehirleri öğreniyoruz. Masa üstüne dünya şeklinde lamba ilgi çekti çok ama bu harita işi de güzelmiş. Fikir için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burcu kırtasiyeden aldık, kesinlikle tavsiye ederim :))

      Sil
  4. Ben de küre dünya haritası almak istiyorum. Ama kısa sürede kıracakları için henüz cesaret edemedim. Harita ile ne kadar erken tanışırlarsa o kadar güzel aslında. Dünyanın minicik olmadığını ve keşfedilecek ne kadar çok yer olduğunu daha şimdiden bilsinler, farketsinler ve ona göre yaşasınlar istiyorum. Bu arada çok tatlı ikisi de, bayılıyorum bu ikiliye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok ilgilerini çekti. her gün mutlaka bakıyorlar. biz de sizi seviyoruz, teşekkürler :))

      Sil

haydi söyle :)