27 Ekim 2010

bir blog efsanesi

syrakusa bir garip bankacı blogger... müzik ve sinema bilgisi ayrıca esprili yazma yeteneği ile yarattığı hayran kitlesi artık onu tatmin etmemeye başlar ve bir gün bloglar aleminin gizli kalmış dehlizlerinde gezintiye çıkmaya karar verir... izleyicilerine der ki: bana mesleğini ve blogunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. o da ne bu çağrıya aldığı tepkiler bir çığ gibi büyümekte, kim olduğunu bilmek isteyenlerin sırası, kpss kuyruğunda atama bekleyen öğretmenlerin sırasını geçmektedir.

sirakuzu ise büyük bir sabır, emek, incelik ve özen ile hazırladığı yazılarını sabah saat 08,30 dedin mi yayınlamakta ve izleyicilerini kahkahalara boğmaktadır. günler geçer hem sabahları yazıları bekleyenlerin sayısı hem de kuyruktakilerin sayısı artmaya devam eder. ve bir gün bir mucize gerçekleşir. sirakuzu geri dönüşler almaya başlamıştır. bu yazı dizisini okuyanlar syrakusa yı anlatan yazılar yazmakta ve blogdan bloga yayılan bu dalga bir efsaneye dönüşmektedir. artık blog aleminin sağlam bir ağacıdır o. eğer bir sabah saat 08,30 da kök salmış bir ağacın gün doğumunu izlerken pardesüsünün rüzgarda savrulduğunu görürseniz bilin ki bu sirakuzu nun ta kendisidir...
not: sirakuzu nun anne kaleminden i anlatan yazısı için ise buraya tıklamanız yeterlidir.

7 yorum:

  1. :)) Eden bulur demişler. her etkinin bir tepkisi vardır misali göeri dönüşleri de okumak beni ayrıca sevindiriyor :) teşekkürler Nihan :)

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık Nihan :)
    Gerçekten de blog'u da mesai saatlerinde açılıyor bu arkadaşın :)))

    YanıtlaSil
  3. hemen tıklıyorum çok merak ettim
    :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş sanki gelmişte gerçeten seni tanıyıp yazmış

    YanıtlaSil
  5. Son yazımı tanıdığım blogculara ayırdım. Seninle hatta syrakusa ilgili de ufacık bir yazı var. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. syrakusa teşekkürler bizden size :)
    mügecim yerinde tespit demi :)
    mine tıkla tıkla, pişman olmazsın :)
    ömer tuna gerçekten iyi bir gözlemci arkadaşımız :) tanıyor gibi yazıyor herkese :)
    serpil sen de tıkla bak çok eğleneceksin :)
    deli annecim eline sağlık okudum, süperdi :)

    YanıtlaSil

haydi söyle :)