3 Nisan 2010

zamana karşı

hızına yetişemiyorum hayatın. 24 saat 7 gün yetmiyor sanki. yapmam gereken işler, almam gereken şeyler, gitmem gereken yerler, okumak istediğim yazılar, ilgi bekleyen çocuklarım var. kafamda sürekli dönüp dolaşan düşünceler, listeler ve unuttuklarım.. elimde kağıt kalem liste yapma halinde olsam da çok şeyi unutuyorum ne yazık ki... aklıma geldiği an not etmeliyim ya da yapmalıyım. bu yüzden market listelerindeki eksiklikler, makineye atmayı son anda unuttuğum çamaşırlar, aramak aklıma gelip gelip giden arkadaşlarımla barışık olmaya çalışıyorum.

geçen sabah çektim bunları... güneş yeni yeni ısıtmaya başlamışken sabahı ve biz bahar rehavetiyle kreşe giderken...
bunlar elif in objektifinden :) taze taze henüz bu sabah çekildiler..
her cuma elif kreşe bir oyuncak götürüyor, dün büyüteç götürdü. yolda karınca yuvalarını incelerken küçük dedektif edasıyla görülmeye değerdi...duvar çıkartması modasına biz de uyduk ve en beğendiğim motifi elifin odasına yapıştırdık...ne zaman fotoğraf makinesini elime alsam ikisi de almak için üzerime yürüyorlar bu nedenle böyle bir çok fotoğrafları var :) son olarak elif in ilk trambolin tecrübesi...
geçen cumartesi tiyatroya gittik arkadaşlarımızla. daha önce pinokyo ya gitmiştik, bu kez kırmızı başlıklı kıza gittik aynı ekip. oyunu çok beğenmese de prenseslerimiz, birbirimizi görmek çok iyi geldi bize. hele ki sonrasında çay simit keyfi :)))bu işyerindeki bilgisayarımın masaüstü teması. hiçbir dosyayı açmak istemiyorum, öylece seyretmek istiyorum bu manzarayı :)
yazayım yazayım da ne yazayım derken bunlar dökülüverdi klavyeden… birkaç fotoğrafla süslenecek ve yanındaki kelimelerin yalınlığıyla yıllar sonrasında okunmayı bekleyecek...

3 yorum:

  1. erenin saçlar kısalmış ,nasıl dikkat çekiyor:)sıhatler olsun ..
    elifde dedektiflik ve fotoğrfcılık arasında sıkışmış,hangisi olsa acaba:)duvar süsünüzde çok güzel elifin pozuyla dahada güsell ..

    YanıtlaSil
  2. evet ayşe kahküller gitti azcık hemen tip değişiyor :) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. keyifle okuduğum nadir yazılardandı emeğinize sağlık

    YanıtlaSil

haydi söyle :)